Bezorgservice

Voor mensen die aan huis gebonden zijn en daardoor niet in staat zijn de apotheek te bezoeken, hebben wij een bezorgdienst. 

Vanaf 15 november zullen wij chronische medicatie op gespecificeerde dagen te leveren en niet meer op de dag van aanvragen.

Wat betekent dit voor mij?

Het is belangrijk dat u tijdig uw chronische medicatie bestelt. Hierdoor voorkomt u dat u zonder medicatie komt te zitten. Chronische medicatie die u bestelt zal namelijk altijd de dinsdag of de donderdag bij u worden thuisgebracht en niet meer standaard dezelfde dag.

Hoe moet dat dan als ik een kuurtje voorgeschreven krijg of andere acute medicatie?

Spoedmedicatie leveren wij altijd dezelfde dag. Onder spoedmedicatie vallen onder andere stootkuren, antibiotica kuren en pijnmedicatie.

Ik vergeet nogal eens tijdig mijn medicatie te bestellen, wat nu?

Wij kunnen voor u het tijdig bestellen van uw chronische medicatie uit handen nemen door het activeren van de herhaalservice. Door het activeren van de herhaalservice kunnen wij voor u uw medicatie aanvragen bij uw huisarts en zorgen wij ervoor dat u tijdig u medicatie thuisbezorgd krijgt. Hier hoeft u dan zelf geen actie meer voor te ondernemen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor de herhaalservice voor uw medicatie? Vult u dan het formulier in ( klik hier )

Wij nemen dan zo mogelijk contact met u op.

Let op de herhaalservice is alleen mogelijk voor chronische medicatie 

Extra informatie?

Voor extra informatie kunt u zich wenden tot uw apotheek, stelt u uw vragen bij voorkeur via de e-mail delunette@apotheekzutphen.nl . Wij zullen u diezelfde dag nog beantwoorden.